Northern

Naast de prachtige duikspots en wonderschone natuur, heeft Belize nog veel meer te bieden. Ontdek in Noord-Belize de thuisbasis van ’s werelds meest mysterieuze beschaving: De Maya’s, ervaar de zoete manier van rust in de suikerstreken in het Noorden van Belize. Met de rijke cultuur, rustgevende rivieren en avontuurlijke kust, is er van alles te beleven.

Ontdek de lokale smaken door alle zintuigen te laten proeven. De tradities en gebruiken van de Mestizo- en Maya-culturen zijn overal terug te vinden en er is dan ook genoeg te beleven voor de innerlijk ontdekkingsreiziger waardoor een ontspannen dagje zo kan worden omgezet in het ultieme avontuur van ontdekking.

Nieuws

Muziek uit Belize

Belize is samengesmolten tot een mix van diverse culturen waaronder de Maya’s, Garifuna, Creoolse en het Mestiezen volk. Als we ver terug gaan in de tijd dan was Belize kort onder de heerschappij van Spanje, maar werd vervolgens het enige Britse vasteland kolonie in dit gebied. Later voegde de emigranten vanuit Duitsland en Zwitserland veel invloeden toe aan de Belizaanse muziek.

Lees meer >

Belize een must see voor 2019!

Lees meer >