Regio's

Small country. Big adventure

Ontdek de zeven regio's van Belize. Van de riffen tot de jungles naar de stranden tot de mysteries van de oude Maya. In Belize kun je het allemaal ervaren. Zorg er ook voor dat je tijd neemt om ultiem te relaxen.

Belize, het enige Engelssprekende land in Midden-Amerika, biedt een unieke combinatie van rijk belonende ervaringen in tegenstelling tot alle bestemmingen op de wereld. Zwem met exotische vissen, zeeschildpadden, haaien en al het andere zeeleven langs het grootste rif van het Caribische gebied. Verken de fascinerende mysteries van de grootste Maya gebieden in de regio's. Ga hiken tussen duizenden hectare bos, waaronder één van de enige jaguar reservaten ter wereld te vinden is.

Ontspan aan één van de meer dan 400 tropische eilanden omringd door helderblauw water en drie van de vier koraal atollen van het Westelijk Halfrond. Ontdek de hoogste waterval en het meest uitgebreide grottensysteem in Midden-Amerika en neem een duik in de Great Blue Hole.

De harmonieuze mix van Maya, Mestizo, Creools, Garifuna, Oost-Indiase, Mennonite, Arabisch en Chinees creëert onderscheidende culturele tradities, waaronder de keuken. Die wacht op je om te komen ontdekken en proeven.

'Locations can be found on a map. But only felt with the soul.' Verken alle hoogtepunten en verborgen edelstenen uit elk van onze zeven regio's op de website. Maak je klaar om te ontdekken wat Belize allemaal te bieden heeft!