Vliegen naar Belize

Easy to get to. Hard to leave

Hoe lang is het vliegen naar Belize? Wat is de beste tijd om naar Belize te reizen? Wij maken het gemakkelijk voor je en geven hier antwoord op! Zo wordt je reis naar Belize nóg aantrekkelijker. Belize is namelijk dichterbij dan je denkt.

Internationale vluchten
Er zijn een heleboel aanbieders van luchtvaartmaatschappijen klaar om van jouw reis naar Belize een onvergetelijke en comfortabele ervaring te maken. Commerciële luchtvaartmaatschappijen landen allemaal op de Phillip Goldson International Airport (PGIA) in Ladyville, op enkele minuten van Belize City.
Met dagelijkse vluchten vanuit veel steden in Noord-Amerika is het gemakkelijker om hier te komen dan je zou kunnen voorstellen.

De exacte vliegtijd is afhankelijk van de maatschappij waarmee je gaat vliegen. Wij adviseren wel om jouw reis naar Belize zo'n 6 maanden van te voren te boeken. Je hebt zo een grote kans dat alles wat je wilt gaan doen ook nog daadwerkelijk beschikbaar is. Het hoogseizoen in Belize start rond november en duurt tot ongeveer april.

Helaas worden er nog geen directe vluchten vanuit Nederland aangeboden naar Belize. Hoe vlieg ik vanuit Nederland naar Belize? Wij zetten de beste vliegopties voor je op een rijtje!
  • Vanuit Amsterdam naar Belize via Atlanta (KLM en Delta Airlines)
  • Vanuit Amsterdam naar Belize via Panama (KLM en Copa Airlines)
  • Vanuit Amsterdam naar Belize via Houston (United Airlines)
  • Vanuit Amsterdam naar Belize via New York (United Airlines)
  • Vanuit Amsterdam naar Belize via Cancun (TUIfly daarna met de ADO Bus of de watertaxi vanuit Chetumal naar Ambergris Caye , Caye Caulker en Belize City)

 

Momenteel zijn de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die naar Belize vliegen: American Airlines, Verenigde, Delta, Zuidwesten, COPA, Avianca, Tropic, WestJet Airlines en Southwest Airlines.

Wij raden je aan om bij de luchtvaartmaatschappijen contact op te nemen bij het boeken van de meest geactualiseerde vluchten, aangezien deze allemaal onderhevig zijn aan wijzigingen.

Nieuws

Belize reis Gezondheid en veiligheid

Lees meer >

Experience Belize met je eigen huurauto!

Lees meer >

Neem contact op