Snorkelen

Ontdek wat er gebeurt onderwater

Denk je dat de zee er prachtig uitziet vanaf het strand? Je zou moeten zien wat er onder water gebeurt. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gesnorkeld, de gidsen helpen je bij het verkennen van het rif onder water.

Langs de kust van Belize vind je het Belize Barrier Reef en is het op één na grootste barrièrerif ter wereld. Er leven hier meer dan 300 soorten vissen en verschillend diersoorten zoals de zeeschildpad.

Het koraalrif is één van de beste snorkel- en duiklocaties van de wereld. Voor de kust zijn er honderden snorkelplaatsen te vinden van verschillende dieptes. Geen enkele snorkelplek is hetzelfde! Zelfs als je terugkeert naar dezelfde plek zul je elke keer verbaasd zijn van de onderwaterwereld.

Benieuwd naar andere activiteiten? Lees snel verder:

 

Nieuws

Muziek uit Belize

Belize is samengesmolten tot een mix van diverse culturen waaronder de Maya’s, Garifuna, Creoolse en het Mestiezen volk. Als we ver terug gaan in de tijd dan was Belize kort onder de heerschappij van Spanje, maar werd vervolgens het enige Britse vasteland kolonie in dit gebied. Later voegde de emigranten vanuit Duitsland en Zwitserland veel invloeden toe aan de Belizaanse muziek.

Lees meer >

Belize een must see voor 2019!

Lees meer >

Neem contact op