Duiken

Onderwater gaan luchttanks een stukje sneller

Duikers van over de hele wereld bezoeken Belize voor een ervaring die je ergens anders ter wereld niet kan krijgen. Belize is de thuisbasis van het grootste barrièrerif in het noordelijk halfrond.

Het Belize Barrier Reef breekt bijna 300 kilometer van de kust van het land en beschikt over duikplaatsen binnen en buiten het rif. Er zijn talloze duiklocaties. Voor beginners tot ervaren duikmasters. 

Net voor de kust van Belize ligt de Great Blue Hole. Eén van de beste duiklocaties in de wereld. Oorspronkelijk was de Great Blue Hole een grot die ongeveer 10.000 jaar geleden gevormd is. Het water is zo helder dat het uitzicht onderwater fantastisch is en zeker de moeite waard om te bezoeken.

Een geweldig uitzicht en comfortabele watertemperaturen, het wacht hier allemaal op je. Kom de geheimen van de Great Blue Hole zelf ontdekken!

Benieuwd naar andere activiteiten? Lees snel verder:

 

 

Nieuws

Muziek uit Belize

Belize is samengesmolten tot een mix van diverse culturen waaronder de Maya’s, Garifuna, Creoolse en het Mestiezen volk. Als we ver terug gaan in de tijd dan was Belize kort onder de heerschappij van Spanje, maar werd vervolgens het enige Britse vasteland kolonie in dit gebied. Later voegde de emigranten vanuit Duitsland en Zwitserland veel invloeden toe aan de Belizaanse muziek.

Lees meer >

Belize een must see voor 2019!

Lees meer >

Neem contact op