Belize op Vakantiebeurs 2018

De Vakantiebeurs is ontdekken, beleven en doen. De #vakantievoorpret vindt tussen 10 en 14 januari 2018 plaats en Belize is ook van de partij! Op Hal 4 stand B104 kan jij Belize en al haar schoonheden ontdekken. De Vakantiebeurs  vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en dit jaar kan jij je laten inspireren door één van de honderden reisaanbieders op het event, waaronder dus Belize! Je maakt bij jouw bezoek ook nog eens kans op een Lonely Planet reisgids!

 

De Vakantiebeurs is er om de bezoekers op een grensverleggende manier te inspireren & informeren tijdens oneindig veel workshops en presentaties. Op het evenement zijn alle vakantiespecialismen en typen te vinden, allemaal onder één dak. Je proeft niet alleen de sfeer van verschillende bestemmingen, máár je vindt hier ook de beste aanbiedingen en vakantiedeals. Bovendien spreek je met lokale experts om de leukste plekken, restaurantjes en accommodaties van jouw favoriete vakantiebestemming te ontdekken! Daarnaast kan je nog veel meer doen dan je alleen te laten informeren, je komt namelijk volledig in de vakantiesfeer door de live muziek, entertainment en culinaire verassingen.

Dit jaar is de Vakantiebeurs voor het eerst op zaterdagavond open tot 22.00 uur. Op deze avond zal er een programma zijn vol activiteiten, eten, drinken en multicultureel entertainment.

Ook zijn er dit jaar nog meer nieuwe verassende en inspirerende activiteiten:

 

Experience hal

De Experience Hal is een complete hal met beleving, een inspirerende zone met een multimediatheater, virtual reality-straat, beach café, foodtrucks, hippiemarkt, live entertainment, modeshows en kook -en cameraworkshops. 

 

De Actief, Fiets en Wandel Zone

Een gethematiseerde hal met in het midden een uitgebreid fietsparcours, in samenwerking met fietsvoordeel winkel om e-bikes te testen en een actief-plein met reisspecialisten op actieve vakanties. 

 

Urban Terras

Het Urban Terras is een nieuwe gethematiseerde zone voor citytrips. In een urban vibe vindt men onder andere een theater en aanbieders van stedenreizen.

Belize op Vakantiebeurs 2018