Belize ontvangt Safe Travels-stempel van World Travel & Tourism Council  

 

In een poging het vertrouwen van reizigers te vergroten, heeft de World Travel & Tourism Council een 'Safe Travels'-stempel het uitgevoerd voor regeringen en bedrijven over de hele wereld die reisdiensten aanbieden. Eind december 2020 werd Belize door de WTTC als een bestemming voor veilige reizen erkend.

 

 Met dit stempel kunnen reizigers bestemmingen en entiteiten identificeren die wereldwijd gestandaardiseerde gezondheids- en hygiëne protocollen hebben aangenomen. In een tijd waarin veilig reizen de hoogste prioriteit heeft, zal het WTTC Safe Travels-stempel voor Belize verder helpen om het vertrouwen van reizigers te vergroten.

 

Belize heeft deze onderscheiding toegekend gekregen dankzij de strenge veiligheidsprocedures die het land heeft geïmplementeerd als onderdeel van zijn “Phased Reopening Plan” en de introductie van zijn Gold Standard Recognition Program. De bestemming is gemakkelijk toegankelijk via het proces van entry in drie stappen: (1) download de Belize Health-app, (2) selecteer een Gold Standard-accommodatie, (3) een ​​negatieve 96-uurs PCR-test of 48-uurs Rapid Antigen-test meebrengen.

 

"Belize is blij dat het de stempel van goedkeuring van de World Travel & Tourism Council hebben ontvangen", zegt de Minister van Toerisme en Diaspora Relations van Belize, Hon. Anthony Mahler, "De stempel van goedkeuring van de WTTC is een mijlpaal voor Belize en is echt een sterk statement van Belize's standvastige beleid en bied een omgeving die veilig en beveiligd is en geeft de bezoekers een authentieke en zinvolle ervaring!"