5 Life hacks om een lange vlucht te overleven.

Vliegen is intens vermoeiend en saai. Al helemaal wanneer je 14 uur in het vliegtuig moet vertoeven. Je ogen dichtdoen en slapen lukt 9 van de 10 keer niet, en om 14 uur een boek te lezen is ook niet ideaal. Laten wij hier nou paar goede lifehacks voor hebben... 

 

  1. Oordopjes/koptelefoon

Vergeet je oordopjes niet, de enige manier waardoor je jezelf echt kan afsluiten van je medepassagiers. En buiten dat, hoe wil jij je series kijken zonder oordopjes 😉

  1. Download je series/films

Gelukkig kan je tegenwoordig op Netflix series en films offline downloaden om die vervolgens in het vliegtuig te gaan bekijken. Nu hoor ik je denken; maar je hebt toch in het vliegtuig een schermpje met series + films? Ja dat is wel zo, maar je kan daar lang niet alles op bekijken.

  1. Neem een plastic zakje mee voor je smartphone

Wanneer je geen eigen monitor hebt waarbij je je series kunt bekijken is dit echt een lifehack. Schuif het plastic zakje tussen de achterkant van de stoel voor je, daar is vaak een haakje van het tafeltje. Op deze manier kan je evengoed je serie kijken zonder een lamme arm te krijgen.

  1. Neem een sjaal mee

Ook weer zo’n gouden tip, neem een sjaal mee. Een sjaal is super multifunctioneel. Je kunt het gebruiken als deken, kussen of voor over je hoofd als je het licht niet meer aankan.

  1. Neem iets mee om op te kauwen

Krijg je snel last van je oren tijdens het stijgen en landen? Neem iets mee om op te kauwen (kauwgom, pepermuntjes lolly etc.)  Zo haal je sneller de druk van je oren af. Vaak delen ze die in het vliegtuig uit, maar hey, je kan beter het zekere van het onzekere nemen toch?

Dit waren een paar lifehacks waarvan wij hopen dat ze jouw vliegreis een stuk dragelijker kunnen maken. 😊  Heb je zelf ook nog leuke lifehacks? Laat het dan hieronder in de reacties weten, altijd leuk om te lezen!

5 Life hacks om een lange vlucht te overleven.